Mat og trivsel i Stabæk Bandy

Mat & Trivsel

Mat & Trivsel

Som alle vet er et sunt og variert kosthold viktig for overskudd, helse og prestasjon.

Mat og måltider er også noe sosialt, noe som samler oss rundt bordet. Stabæk bandy har vært så heldige å få innvilget støtte fra Gjensidige stiftelsen til å gjennomføre et ernæringsprosjekt i løpet av 2017/2018.

Målet med prosjektet er å øke bevisstheten rundt sunt kosthold blant spillere og foreldre, samt skape en sosial ramme rundt mat i klubben. Prosjektet gjøres i samarbeid med klinisk ernæringsfysiolog Cathrine Borchsenius og ernæringsbiolog Lise von Krogh i Bramat.no.

Servering av fellesmåltider til spillerne

I løpet av høsten vil vi komme i gang med servering av et felles måltid etter trening en gang i uken (eller hver annen uke) for alle lag fra A-lag-2007 årgangen. Dette måltidet lages og serveres av foreldre som rullerer på å gjøre denne jobben.

Maten som lages skal være forholdsvis enkel, men sunn. Gryter, supper og grove pizzaboller er eksempler på mat som vil bli servert.

Sammen med spillere og foreldre vil vi komme frem til en del signaturretter som også vil bli lagt ut her på bloggen.