Mat og trivsel i Stabæk Bandy

Hjemmelaget fiskegrateng

Hjemmelaget fiskegrateng

Test ut denne oppskriften på fiskegrateng! 

Oppskriften er allerede prøvd ut på bandygutta, og fikk tommelen opp!

Ingredienser

  • Ca 2,5 kg torsk
  • 2 kg potet
  • 1 pakke makaroni
  • Ca 3 liter hvit saus
  • 2 bunter vårløk

Godt med muskatnøtt i sausen

Fremgangsmåte

Trekk torsken, del poteter i biter (med skallet på), og kok i ca 10 min.
Kok makaroni. Lag hvit saus og bland i godt med muskatnøtt.
Hakk opp vårløk.

Bland alt sammen, ha i ildfast form og topp med griljermel og ost.
Stek i ovn på ca 200 g i ca 30 min

Kommentar: Det var ganske mye rester igjen av ingrediensene over etter at ca 27-28hadde spist. Mulig man skal skalere oppskriften litt ned deretter, for eksempel 2 kg tosk og 1,5 kg potet. Jeg synes den er god om den er litt bløt.

Tips: Serveres gjerne med revne gulrøtter eller andre grønnsaker til.

Oppskriften er fra Kari Härm.