Hjemmelaget fiskegrateng

Test ut denne oppskriften på fiskegrateng!
Oppskriften er allerede prøvd ut på bandygutta, og fikk tommelen opp!
Ingredienser
- Ca 2,5 kg torsk
- 2 kg potet
- 1 pakke makaroni
- Ca 3 liter hvit saus
- 2 bunter vårløk
Godt med muskatnøtt i sausen
Fremgangsmåte
Trekk torsken, del poteter i biter (med skallet på), og kok i ca 10 min.
Kok makaroni. Lag hvit saus og bland i godt med muskatnøtt.
Hakk opp vårløk.
Bland alt sammen, ha i ildfast form og topp med griljermel og ost.
Stek i ovn på ca 200 g i ca 30 min
Kommentar: Det var ganske mye rester igjen av ingrediensene over etter at ca 27-28hadde spist. Mulig man skal skalere oppskriften litt ned deretter, for eksempel 2 kg tosk og 1,5 kg potet. Jeg synes den er god om den er litt bløt.
Tips: Serveres gjerne med revne gulrøtter eller andre grønnsaker til.
Oppskriften er fra Kari Härm.
Siste kommentarer