Mat og trivsel i Stabæk Bandy

Omelett med brød og salat

Omelett med brød og salat

Etter trening trenger du både karbohydrater og proteiner. Da er denne retten perfekt!Fra egget får du protein, og fra brødet får du karbohydrater. Velger du grovt brød og har litt salat eller andre grønnsaker ved siden av, får du i deg fiber og andre viktige næringsstoffer også.

Ingredienser

  • 2 egg
  • 2 ss melk/vann
  • noen skiver gulost
  • gjerne litt skinke
  • og eventuelt litt tomat, mais eller annet du vil ha i omeletten
  • litt olje, smør eller margarin til steking

Rør sammen egg med melk eller vann, varm en panne og ha i litt stekefett. Hell egget over, og ha nedi det du vil av ost, skinke, tomat osv. Stek på svak varme til egget har blitt stivt. Spis gjerne grovt brød og salat ved siden av.