Mat og trivsel i Stabæk Bandy

Fiskepakke med grønnsaker

Fiskepakke med grønnsaker

En enklere og mer smakfull fiskemiddag skal du lete lenge etter. Det beste av alt er at den er kjemplett å lage!

Alt du gjør er å kutte opp litt forskjellig fisk i biter, og så ha over det du vil av grønnsaker, litt sitron, litt olje og gjerne litt urter.

Ingredienser

4 porsjoner

  • 400 gram laks
  • 400 gram torsk
  • 1/2 brokkoli ( i små buketter)
  • 1/2 rødløk eller 5 vårløk
  • 1 gul paprika
  • 2 gulrøtter
  • 1 fenikkel
  • Evt. litt spinatblader
  • Saften av 1/2-1 sitron
  • Olivenolje
  • Friske urter, gjerne dill
  • Salt + pepper

Rømme og dillsaus:

  • 1/2 boks lettrømme
  • saften av 1/2 sitron
  • 1 ts sukker
  • frisk dill, finhakket

Fremgangsmåte

Lag 5-6 firkantete ark av aluminiumsfolie (ca. 20 x 20 cm). Kutt opp fisken i terninger, og fordel utover arkene. Kutt grønnsakene i biter/skiver, og fordel over fisken. Press over sitron saft, ringle over litt olivenolje, og klipp over litt urter. Ha gjerne litt salt og pepper på, og pakk deretter sammen folien til små «pakker». Stekes midt i ovnen på 190 grader i ca. 15 minutter. Server med feks ris eller bulgur. Ha over rømme eller rømme og dillsaus.