Mat og trivsel i Stabæk Bandy

Foredrag i oktober

Foredrag i oktober

I oktober holdt vi tre foredrag om kosthold både for foreldre, A-lags spillere og de yngre spillerne.

Foredragene var startskuddet på prosjekt «Mat og trivsel i Stabæk bandy», som blant annet vil gå ut på at alle spillere får servert et varmt måltid etter trening hver, eller hver annen uke. Hensikten med prosjektet er også å skape større interesse og fokus rundt ernæring blant spillere og foreldre.

På foredragene tok vi opp spørsmål som: Hvor mye har kostholdet å si for spillernes prestasjon på banen? Hva er egentlig sunn mat? Hva bør vi spise mer av og hva bør vi spise litt mindre av?:

 

Foredragsholder ernæringsbiolog Lise von Krogh, fra bramat.no.

Lise von Krogh er ernæringsbiolog (cand.scient) fra Universitetet i Bergen. Lise jobber som ernæringsfaglig rådgiver med fokus på forebyggende ernæring. Hun er en erfaren foredragsholder og fast foreleser ved ernæringsstudiet på Høyskolen Kristiania (Helsehøyskolen) og er fast skribent for Bramat.no og Økologisk.no. I tillegg jobber hun som rådgiver for matprodusenter. Hyppig brukt fagkilde i pressen. Matblogger på Lise von Krogh – Enkelt, sunt og godt.